Lördag!!=D

Hejsan Svejsan!=)
Idag har jag varit med Mysan. Vi har bloggat lite ,suttit vid datorn och så har vi varit ute=P När vi var ute körde vi vinken med Mysans lillebror och deras granne. Sen gungade jag och Mysan på en gunga som de hade.Den är fett rolig=P Imorron ska jag,Elin,My och Anna till Sickla=P Dom har ju öppnat nya affärer. (Vi var där när det öppna.) Jag ska också simma imorron. Just nu sitter hela familjen och äter middag.För min ena brorsa Marcus har fyllt år=) (Men vi har nys ätit klart)  Ska gå och kolla på tv nu.  Pöss På Er//Lillen=D 
(Kolla in Mysans blogg www.lordagsbarn.blogg.se och Annas blogg www.lakritzbarn.blogg.se också=P)

Bilderna från igår!=D


                                Lillen,Anna och Mysan!=)

                                 Anna och Mysan!=)

                                                  Anna!=)

                                                  Jag!=D
                             
                                      Mysan!=D

             En skämt bild på mig och Mysan!=P


                                          


Fredag!!

Hejsan!!:)
Idag har jag varit i skolan och vi gjorde inget speciellt. Vi hade gympa. När skolan var slut gick jag,Elin,My hem till Anna. Vi hade jätte roligt. Vi skrattade hela tiden:P Till mellis gjorde vi först pasta:P och sen smoothie:P Den blev super god;P När Elin hade gott hem så sminkade och turperade vi håret.(jag,My och Anna), Vi såg rätt galna ut. Men det blev faktiskt bra också:P Vi tog kort också. Lägger in dom sen kanske. Sen så tvättade vi håret och tvättade bort sminket. Det var rätt svårt att kamma ut det sen.Men jag tyckte det inte var svårt att kamma mit hår. Och det tyckte inte My häller. Men för Anna var det rätt jobbigt, men som tur var så fick vi bort tovarna på henne:) Sen åkte jag och My hem. Jag åt pizza till middag. Gott:P JUst nu sitter jag med pyamasen på och ska gå och lägga mig snart. Hej då alla läsar och god natt. Skriver imorron:)

Välkommen till min nya blogg!

 Hej hej!:D

Välkomen till min blogg! Jag har en annan blogg också som heter www.thelillen.blogg.se. Kolla in den också! På den hära bloggen kommer jag skriva om min vardag och lite andra saker:P Hoppas ni kommer att gilla det:) 

Pöss//Lillen:)


RSS 2.0