Max

Hallå!

Här kommer det lite bilder på Annas kanin Max:) Tog de i söndags när hon hoppade lite med honom, gick sådär:P



































Så det var nog alla jag tog;)

God natt!

Linnea


14 Augusti

Hejsan hoppsan alla läsare! I dag vet jag inte vad som händer, men det jag vet är att jag ska dra och titta på nya saker till mitt rum. Ska nämligen möblera om det och så;) ni kommer få före och efter bilder när det är klart! Nu blev det inte så värst långt inlägg:P men ja, det var bara det jag hade att säga nu. Bloggar kanske senare på dagen. Vad ska ni göra idag? Ha det gött! Linnea ( ni får varken bild eller musik nu, bloggar nämligen från iPhonen;)

Sitter hemma hos Anna:)

Hallåå!

Sitter nu här hemma hos Anna (eller har varit det et tag nu, sen 4 typ:P Vi har bakat kladdkaka som blev super god och kletig:P Sen har vi tittat på film, det blev Sex and the City filmen;) Till det åt vi tacos och drack cola, gott,haha!
Nu gör vi inget speciellt, får se om jag sover över. Om Anna vill det, om jag får för de och om jag får för mina föräldrar;)

Vi hörs senare, förhoppningsvis!
Linnea

Anna i våran båt förra sommaren! Söt:)

Här ska det då stå en rubrik

Tjenare!
Igår var jag i stan med Anna:) När det regnade som värst satt vi inne på ett fik på Götgatan, där åt vi lunch, snacka och tog även en varsin kaffe:P Det jag fick med mig hem var ett gult linne som kosta 50:- på Vila, det var lite roligt att det fanns bara en kvar och just den var den storleken jag har:P Köpte också en bikini underdel för 39:- och en bh för 49:- på Cubus:) Kommer nog bilder senare. Hade det riktigt mysigt:)
Nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar. Bestämde nu med Anna att vi ska göra nåt idag:) Tror jag ska till henne, får se vad vi hittar på;)
Vad ska ni göra idag? (kommentera det)

Ha det så gött!
Linnea
Bild från maskerad hoppningen på Lämshaga i höstas.
Bilden är tagen av mig med min Canon EOS 1000D

Vill ha!!!!

eller
eller

Visst är de snygga! Känner att jag måste beställa hem nån av de, men måste bestämma mig för en! Svårt.. Det får bli morgon dagens (dagens påtanke på att klockan är över 12:P) uppgift att beställa hem någon av dessa bikinisarna;) (Om jag nu ska göra det, får se)
God natt alla!
Linnea

Är med och tävlar om...

att bli Veckans blogg hos Adam! Du kanske också vill vara med, klicka då på den här länken och läs vad du ska göra för att vara med: http://adamsrum.blogg.se/2011/august/veckans-blogg-anmal-er-nu.html?_tmp=385eedb15068302d320590f85f57cf1a73c0c141
Ha de gött!
Linnea

Hundblogg:)

Tjena!
Har skaffat en hundblogg med Sofia, där får ni läsa allt från träningar, åsikter, tips och mycket, mycket mer:) Gå gärna in på den och kommentera! Följ oss gärna på bloglovin också så följer vi dig också om du har en blogg;)
Hare gött!
Linnea
Canon EOS 1000D + Canon EF 18 - 55 mm

RSS 2.0