Godmorgon allihopa!

Godmorgon!:)
Nu sitter jag hemma hos Sofia, har sovit här;) Hon har dragit, för hon skulle först till Gustavsberg och hämta ridkläder sen skulle hon till ett stall i Tuna och provrida en häst, som hon kanske då blir medryttare på;) Så jag sitter själv hemma hos henne, men ska nog börja dra mig hemot. Bor precis vid henne ungefär:P
Jag har ing speciella planer för dagen, förutom att i kväll skajag och familjen åka ut med båten till en restaurang på Grinda och äta. För min brorsas flickvän fyller år idag! Grattis!:D<3 Ska bli mysigt:)
Har inte så mycket mer att skriva, men jag bloggar kanske lite senare på dagen!
Hare gött!
Linnea
Haha, bjuder på mig själv;)
Den är tagen av www.sofiamulle.blogg.se

Båt tur och DN.Galan!:)

Hallå allesammans!;)
Nu ska jag berätta lite kortfattat vad jag har gjort de 3 senaste dagarna.
Onsdag: Sov hos Sofia, sen vid lunch tid stack jag,Sofia, pappa, brorsan och hans flickvän ut med våran båt i det varma och soliga vädret:) Var riktigt mysigt:) Vi åkte i Djurgårdskanalen och sen stannade vi och bada vid en vik. Har tagit lite bilder som kommer i ett annat inlägg, men Sofia tog lite också som hon har lagt upp på sin blogg, www.sofiamulle.blogg.se.
Torsdag: Idag drog vi in till 4 Sound på Söder. Jag köpte ett capo till gitarren och Sofia köpte nya strängar. Sen drog vi till Jam och kolla på gitarrer och om det fanns någon på rea:) När vi var klara med det så åt vi på Mc Donalds på Odenplan. Hade väldigt trevligt:) Sen på kvällen åt jag och min familj på Sjöpärlan som ligger här där vi bor.
På kvällen kom Sofia hit igen och vi sov på våran balkong:)

Fredag: Idag hände det inte så mycket på dan, men på kvällen var jag och pappa på DN.Galan på Stadion;) Var coolt att se alla kända idrottare, bland annat som Usain Bolt;) Världens snabbast man!
Även denna kväll sov Sofia hos mig, haha!
I dag har jag badat med Sofia och hunden. Vi var på en ö eller udde vid oss, var helt själva:) Haha sen på andra sidan där badplatsen är var det propp fullt:P Vi hade det väldigt trevligt. Sen har vi inte gjort så mycket, vi har lirat lite på våra gitarrer och så:) Nu sitter vi och gör nothing, men vi ska nog sätta oss framför tvn med cola och chips och titta på någon film!:)
Så det var lite om de dagarna, hoppas ni orka läsa allt!
Vad har ni gjort idag?? (Kommentera)

Ha det så bra!
Linnea
Jag och Wille!♥

Tisdag 26/7

Hallå!:)
Sitter just nu hemma hos Sofia, ska troligen sova hos henne i natt igen;) Trevligt, trevligt!
Dagen började vi  med att gå upp kl 12 och äta frukost. Sen vid 3 drog vi ner till BK och körde lite agility med Wille och Ozzy, det gick bra!:) Men det var så varmt och kvaft ute idag, så hundarna blev trötta snabbt.  Efter det gjorde vi inte så mycket, vi gick upp till Sofia och lyssna på musik och åt gurka och sådant med dipp:P Gott, gott! Nu sitter vi och lirar lite gitarr och snackar;) Det var nog allt jag skulle skriva nu, men jag hör av mig imorgon igen!
Vad har ni gjort idag? (Kommentera)

Ha det så bra!
Linnea
Sofia!:)♥

hohooooo ;)

sofia här igen!
jag och linnea ligger kvar i sängen (inte i samma XD)
idag ska vi åka in till en musikaffär och sen åka ner till bk om vi orkar XD
aja har inget mer att skriva så bye bye
// sofia

Hoho världens trognaste Munther här! <3

hih diggar rubriken?? ;) <3
men men jag är hyär hos linnéa och vi har kollat på lotta på liseberg där ulle var med idag ;) Hiss!!
(lite kul att lillen sjunger på moments ago när hon häller upp cola XD)
vet inte vad jag ska skriva om förutom att jag är bäst och ulle och jag e på G :)<333
linnea gick förbi och såg alla mellanrummen:
*oj vilka många mellanrum:::
*ja jag gillar mellanrum!
haha jag tror inte ni fattar men det är sjukt kul om man gör det (sämst humor åtsido XD)
aja nu ska lillen få komma och g-blogga åt mig :)
Tre hjärtan=  jag, Ulle och Lillen :)<3
(Har bara lagt upp lite bilder som lillen haft i arkivet XD så ni vet :P <3)
nu har jag ont i ryggen och måste gå
http://sofiamulle.blogg.se
hejdå!

Sitter på Diesel;)

Hallå!:) Som ni ser på rubriken så sitter jag på Diesel med Sofia:) Vi leker lite med deras iPads, hehe:P Vi ska nog börja röra oss hemåt nu eller snart. Idag händer det nog inte så mycket, ska iallafall dra och kolla på en moppe;) Det är Annas kompis som ska s sälja sin. Sen får vi se vad som händer, ska troligtvis vara med Sofia;) Nu måste jag sluta, men jag skriver lite senare! Vad ska ni gör idag? Ha det så bra! Linnea

Nu ska vi åka hem!;)

Hallå!:)

Idag ska vi åka hem;) Har haft det riktigt trevligt och roligt:) Men det ska bli skönt att komma hem! Träffa alla kompisar, min hund Wille och så♥ Jag bloggar mer när jag har kommit hem!

Ha det så bra!
Linnea


Bild som pappa tog på mig när vi var på Sanhammaren;) Det var en super fin sandstrand.

Gästblogg by .... Me!!!!!!

Tjonkoy :)
sofia här!
har inget att göra så jag tänkte att efter som Lillen är så göllig och ska gästblogga hos mig, så kan ju jag gästblogga hos henne :)
vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men jag ska iaf skapa ett evangemang på Fb som heter "Alla vi Munthers på Söder". Meningen är att alla Munthers ska träffa andra Munthers. Och om Ulle (Ulrik <3) själv ser det så kanske han kan komma och träffa sina fans :)<33 Och då blir alla MUnthers glada XD
aja har väl inte så mycket mer att skriva om.... men titta in på min blogg som ni hittar http://sofiamulle.blogg.se så blir jag glad :)<333 (elr gladare (Ulrik finns jue XD)XD) så om ni vill veta mer om mig och mitt liv så tittar ni in där tycker jag :)
Jag har en frågestund på bloggen (som linnea har härmat XD)

(Lite ego pics på Lillen här då :)<33)
älskar dig, och KOM HEM NUUUUUU!!!!!

// sofia

Nu startar jag....

en frågestund;)

Nu när det är sommar och det inte kommer bli så bra uppdatering, så tyckte jag att det var lite smart att starta det! Och så får ni lära känna mig lite mer också. Det är väl bra?:)
Ni får fråga allt mellan himmel och jord!

Hare gott!
/Linnea



Titta, nu blir det ett inlägg:)

Hallå!;)

Har ändå inget speciellt för mig så jag tänkte, varför inte blogga lite nu när jag ändå har tid:) Nu är vi hos några kompisar i Småland, kom hit idag. Natten till idag sov vi på ett design hotell som ligger i Kosta Boda:) Där badade vi i poolerna som de hade, åt en god middag och så:) Det var riktigt mysigt:)

Nu idag så var vi på deras ENORMT stora outlet:D Hur mycket kläder som helst och skor!! Köpte lite saker: ett par svarta jeans, en kortärmad skjorta, ett par converse, ett par gladiatorskor och en jacka som man har när man är ute på sjön och annars också:) Blev nöjd med det som blev inköpt:) Kommer bilder senare.
Sen efter det drog vi hit, där jag är nu. Här ska vi stanna tills på onsdag, för då drar vi till västkusten till några kompisar:)

Det var nog allt jag skulle skriva. Får se när jag bloggar nästa gång, men det lär bli snart;)
Hoppas ni har det bra nu i sommar!:)

Hare gott!
/Linnea


Du är så söt och fin min bästa Sofia♥♥


Bloggpause

Hallå, hallå!:)

jag kör på en bloggpause nu över sommarlovet, för har en massa andra saker för mig och så. Men nåt inlägg kanske det blir, vem vet;)
Ha en super bra sommar alla!:)

Hare gott!
/Linnea



Canon EOS 1000D + Canon EF 18 - 55 mm

RSS 2.0