jag är med och tävlar om att vinna bloggsvar!;)

Hallå!:)

Som ni ser på rubriken så är jag med och tävlar om att få bloggsvar på bloggen hos http://www.bburman.blogg.se :) Hoppas jag blir en av de som vinner:) Ni kan också anmäla er där, men det är sista dagen idag!

Hare gött!
Linnea

Okej, nu får jag ta och blogga lite mer:P

Hallå!:)
Jag vet, jag vet det har varit riktigt DÅLIG bloggning den senaste tiden. Men jag har inte haft tid och så. Men nu har mina kompisar klagat och säger att jag måste blogga mer:P
Nu är det som sagt påsklov!:D Så det kommer inte bli så mycket bloggning, men ska försöka. Idag är det super fint väder, som det har varit i några dagar nu:) Ska nog vara med Elin idag, som vi hade bestämt:) Vet inte vad vi ska göra, men troligen så ska vi vara ute och göra något:) kanske fota, vem vet! Har inget mer att skriva, men ville bara säga att jag lever och att jag inte har slutat blogga:P
Vad ska ni läsare göra idag då?

En gammal cykel som vi har på vårat landställe!;)

Canon EOS 1000D + Canon EF 18 - 55mm

Hare gött!
Linnea

Linnea bloggar inte :O

-
haha tänkte först lägga in en värkligen inte så snygg bild på linnea men, hon kan ju hämnas på fb och det vill vi inte ! + ny kategori ;)

Header

Igår vid typ 12 så frågade Linnea om jag kunde göra en header till henne, jag som precis skulle gå och lägga mig sa ja visst självklart kan jag det :) Haha lilla Elin hade frågat precis samma kväll. Så satt och gjorde 2 headers igår kväll :) Hihi lite roligt Linnea frågade typ 2 sekunder efter jag var klar med Elins. hoppas Linnea blev nöjd iaf !
puuuuuuuusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

@ Annas place!:D

Halloj!:D
My här just nu Linnea skulle springa ner och ställa in påskmusten i kylskåpet :) Men nu kom hon tillbaka, men blogga istället för henne. Tycker Linnea ska blogga mer, hon bloggar aldig !
aja vi sitter iaf i soffan hos anna just nu och äter choklad smaskens ! :) Efter skolan gick vi till glasan och fotade sen vid 4 gick vi till vivo och köpte choklad, påskmust och drickyoughurt. Sen skildes vi åt antar att Linnea åkte hem till henne själv och jag gick till gården och skulle lära mig fota lite bättre. Anna gick hem till ensamheten.
Haha kom nyss till henne skulle göra klart en grej i kemin som man skulle skicka in 23.59 idag.

Rubrik?

Tja!
Oj, oj vad dålig uppdatering det har varit. Förlåt för det, har inte haft tid och så! Men nu ska det iallafall bli minst 1 inlägg per dag hoppas jag;)
Aja idag har det varit en helt vanlig skoldag. Hade däremot spanska prov, men det kändes som att det gick riktigt bra:D efter skolan drog jag hem och gjorde kemi och biologin som är till imorgon;) Sen vid halv 7 drog jag till ridningen:D Hade Fatima och vi hoppade:D Gick super bra:D Den hästen är så underbar:)
Senare när jag hade kommit hem satte jag mig vid tvn, sen tog jag en dusch;) Nu sitter jag här och gör nada, ska nog hoppa säng snart, ska upp tidigt imorgon.
Har inget mer att säga, men antar att jag skriver mer imorgon:)
Ge mig sommaaaaaar!♥
Canon EOS 1000D + Canon EF 18 - 55 mm
Hare så gött!
Linnea

RSS 2.0